Ελλαδα

Μια ιδέα γίνεται πραγματικότητα

Η Specifar είναι μία από τις πλέον ταχύτερα αναπτυσσόμενες φαρμακευτικές εταιρίες στην Ελλάδα. Ενας από τους βασικούς παράγοντες της επιτυχίας είναι η συμβολή του υψηλού επιπέδου προσωπικού μας, το οποίο επιλέγεται προσεκτικά με βάση την επαγγελματική ακεραιότητα. Με την βοήθεια της δημιουργικής στρατηγικής του τμήματος μάρκετινγκ, το τμήμα πωλήσεων που αριθμεί  170 ιατρικούς επισκέπτες, εκπληρώνει τους στόχους της εταιρίας καλύπτοντας από άκρη σε άκρη όλη την ελληνική επικράτεια. Η στρατηγική μας βασίζεται στην πρωτοποριακή ιδέα της συνολικής διαχείρισης της νόσου και για το σκοπό αυτό, παρέχουμε ένα πλήρες φάσμα θεραπευτικών επιλογών για  την αντιμετώπιση των σύγχρονων  παθολογικών καταστάσεων

Η Specifar προσφέρει λύσεις στις ακόλουθες παθήσεις: Καρδιολογία, Κεντρικό Νευρικό Σύστημα, Ουρολογία, Ογκολογία, Αιματολογία και Μεταβολισμός και Ανοσολογία   Η στρατηγική διείσδυσης στην αγορά βασίζεται στην  «θεραπευτική σάρωση», εννοώντας ότι παρέχουμε στους Ελληνες επαγγελματίες υγείας όλες εκείνες  τις θεραπευτικές επιλογές  για την αντιμετώπιση των εκάστοτε παθήσεων.

Το σύνθημα μας είναι:

- Κανείς θεραπευτικά ακάλυπτος ασθενής

- Κανείς θεραπευτικά ακάλυπτος γιατρός

- Καμία χαμένη επιχειρηματική ευκαιρία

προκειμένου να πετύχουμε την πιο πάνω  στρατηγική, η εταιρίας μας αξιοποιεί κάθε τεχνική και επιστημονική υποστήριξη , όπως:

  1. Ισχυρή παρουσία στα μεγάλα ιατρικά και φαρμακευτικά συνέδρια και συμπόσια
  2. Διαφημιστική παρουσία σε επιστημονικά προγράμματα
  3. Δορυφορικά συμπόσια

Η Specifar εμπλέκεται σε διάφορες δραστηριότητες από την σύλληψη της ιδέας μέχρι την επιβεβαίωση ότι το τελικό προϊόν είναι διαθέσιμο για κάθε  ασθενή, παλεύουμε για το άριστο και την μοναδικότητα στις καθημερινές μας λειτουργίες .

LinkedIn